Μην αφήσετε τη στοματική υγιεινή να χαλάσει την ερωτική σας ζωή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με την 14η Φεβρουαρίου να πλησιάζει γρήγορα, η αγάπη είναι στον αέρα και στο μυαλό πολλών.

Παρά όλες τις καλύτερες προσπάθειες, είναι δύσκολο να αγνοήσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς οι καρδιές, οι σοκολάτες, τα λουλούδια και οι κρατήσεις για δείπνο εμφανίζονται μέσω όλων των καναλιών επικοινωνίας.

Για πολλούς, αυτή είναι η υπενθύμιση που δεν χρειαζόσουν ποτέ ότι περνάει άλλη μια χρονιά ως singleton. Είναι όλα πολύ καλά για εκείνα τα ζευγάρια με περιεχόμενο που μπορούν να μοιραστούν μια βραδιά ρομαντισμού και λατρείας κοιτάζοντας με αγάπη το ένα στα μάτια του άλλου. Αλλά για τον μεμονωμένο πληθυσμό είναι είτε να πνίξετε τις λύπες σας σόλο, είτε να αρχίσετε να καταβάλλετε σοβαρή προσπάθεια για να εξασφαλίσετε ένα καυτό ραντεβού για την ημέρα της αγάπης.

Η εύρεση της αγάπης στον σύγχρονο κόσμο ήταν ήδη αρκετά δύσκολη, αλλά ο COVID έχει σφυρηλατήσει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο αναγκάζοντάς μας να είμαστε πιο απόμακροι από ποτέ. Αναγκασμένοι στο διαδίκτυο σε ναρκοπέδιο πλατφορμών γνωριμιών, οι singles πρέπει να πλοηγηθούν σε ψεύτικα προφίλ, να ψαρέψουν, να φανταστωθούν και να ταιριάξουν πριν καν μπορέσουν να κοιτάξουν προσωπικά την πιθανή αγαπημένη τους.

Αν αυτό δεν ήταν ήδη αρκετά δύσκολο, τα δεδομένα που αποκαλύφθηκαν από την πρόσφατη δημοσκόπησή μας δείχνουν πώς η στοματική υγιεινή και η οδοντική αισθητική της πισίνας είναι μια πραγματική απαγόρευση στο πρώτο ραντεβού. Ο Δρ Andrew Elnazir, ο αισθητικός οδοντίατρός μας, αναφέρει: «Τα δόντια μας είναι συχνά ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν οι άνθρωποι όταν τα συναντάμε για πρώτη φορά. Η καλή στοματική υγιεινή δεν είναι μόνο ζωτικής σημασίας για την υγεία μας, αλλά φαίνεται ότι είναι σημαντική και για την ερωτική μας ζωή.

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να βρείτε αγάπη αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σας προτείνουμε να απευθυνθείτε στον οδοντίατρό σας το συντομότερο δυνατό για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στοματικής υγιεινής!

Απενεργοποιήσεις Στοματικής Υγιεινής

Μια δημοσκόπηση της OnePoll  έκανε μια έρευνα σε 1.000 άτομα σχετικά με τα δόντια τους. Έψαξαν να μάθουν αν η κατάσταση των δοντιών κάποιου μπορεί πραγματικά να σταματήσει έναν ανθισμένο ρομαντισμό . Ρώτησαν επίσης ποια συγκεκριμένα ελαττώματα στοματικής υγιεινής θα ήταν απολύτως απαγορευτικά στο πρώτο ραντεβού.

Με έναν τόσο μεγάλο πληθυσμό που βγαίνει στο διαδίκτυο, ο ανταγωνισμός είναι έντονος και αναμφίβολα θέλετε να κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Μην αφήνετε τα δόντια σας να μπουν ανάμεσα σε εσάς και την πιθανή ”αδελφή” ψυχή σας. Εδώ είναι οι κορυφαίες κόκκινες σημαίες για τη στοματική υγιεινή που πρέπει να απευθύνετε για να δώσετε στον εαυτό σας τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας αυτόν τον Άγιο Βαλεντίνο.

Κακή αναπνοή

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να πείτε γεια στον νέο σας έρωτα με δυσοσμία του στόματος. Σύμφωνα με τις έρευνες, δύο στους τρεις ανθρώπους αναφέρουν ότι η κακή αναπνοή είναι μια πλήρης απενεργοποίηση. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αποθαρρύνονται από την κακοσμία του στόματος, καθώς το 72% των ερωτηθέντων επιβεβαιώνει την αποστροφή τους σε σύγκριση με το 58% των ανδρών. Είναι αυτονόητο ότι η δύσοσμη αναπνοή δεν πρόκειται να βοηθήσει στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης και, ειλικρινά, δεν υπάρχει δικαιολογία για να εμφανιστείτε στο πρώτο ραντεβού με κακή αναπνοή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια αυστηρή ρουτίνα στοματικής υγιεινής με τακτικό βούρτσισμα, χρήση οδοντικού νήματος και στοματικό διάλυμα θα πρέπει να είναι αρκετή για να επιβιώσει από την πρώτη συνάντηση, αλλά εάν διαπιστώνετε ότι η κακοσμία του στόματος γίνεται επίμονο πρόβλημα, ίσως υπάρχει ένα υποκείμενο ζήτημα που απαιτεί ιατρική φροντίδα.

Οι λοιμώξεις, οι ασθένειες των ούλων και η τερηδόνα μπορούν όλα να συμβάλλουν σημαντικά στην πρόκληση δυσάρεστων στοματικών οσμών. Δυστυχώς, καμία από αυτές τις συνέπειες δεν μπορεί να θεραπευθεί μόνο με το βούρτσισμα της τελευταίας στιγμής και ακόμη και το υπερβολικά ενθουσιώδες βούρτσισμα, το μάσημα τσίχλας και το στοματικό διάλυμα δεν είναι πιθανό να συγκαλύψουν το πρόβλημα για πολύ.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με τον οδοντίατρο για καθαρισμό δοντιών ώστε να αποφύγετε τυχόν καταστροφή του ραντεβού σας.

Λεκιασμένα δόντια

Τα αποχρωματισμένα, λεκιασμένα και κιτρινισμένα είναι η επόμενη σημαντική αιτία σε ότι έχει να κάνει με τα δόντια. Περίπου το 43%  είπε ότι το οι λεκέδες στα δόντια θα σκότωναν ένα ερωτικό ταίρι με την πρώτη ματιά. Οι συνταξιούχοι είναι πιο πιθανό να σνομπάρουν κάποιον με λεκιασμένα δόντια, με το 56%  της ηλικιακής ομάδας 65 ετών και άνω σε σύγκριση με το 33% ατόμων ηλικίας 35 έως 44 ετών.

Όχι μόνο τα λεκιασμένα δόντια δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος ενδιαφέρεται ελάχιστα για τη στοματική του υγιεινή, αλλά επίσης δεν αδικεί την ωριμότητα του προσώπου. Τα κιτρινισμένα δόντια είναι ένα από τα ενδεικτικά σημάδια της γήρανσης και μπορούν να κάνουν ακόμα και την πιο νεανική εμφάνιση του προσώπου να φαίνεται κουρασμένη και φθαρμένη.

Ευτυχώς, με τα θαύματα των επαγγελματικών συστημάτων λεύκανσης είναι εύκολο να επαναφέρουμε τα δόντια μας λευκά και λαμπερά Ενώ η λεύκανση του εμπορίου είναι περιορισμένη στην ικανότητα αλλαγής του χρώματος λόγω των νομικών περιορισμών στα ενεργά συστατικά, η λεύκανση από καταρτισμένο οδοντίατρο μπορεί να κάνει θαύματα σε χρόνο ρεκόρ, αφήνοντάς σας ένα χαμόγελο που θα ερωτευτείτε, ακόμα κι αν δεν το κάνει κανείς άλλος. !

Λείπουν δόντια

Οι διαδικτυακές γνωριμίες μπορεί να εξαπατήσουν και είναι σχετικά εύκολο να κρύψετε ένα αδιάφορο χαμόγελο με προσεκτικά τοποθετημένες φωτογραφίες. Ωστόσο, ποιος θέλει να τον υποδεχτεί ένα με χαμόγελο χωρίς δόντια στο πρώτο ραντεβού; Για να πάμε ένα βήμα παραπέρα, ποιος θέλει να καθίσει απέναντι στο τραπέζι φαγητού από κάποιον που δεν μπορεί να συγκρατήσει το περιεχόμενο του στόματός του λόγω της εν λόγω έλλειψης δοντιών;

Καθώς μεγαλώνουμε, είναι όλο και πιο πιθανό, χάρη στη γενική φθορά, να αρχίσουμε να χάνουμε δόντια, ωστόσο το να αφήσετε αυτά τα ανεπιθύμητα κενά δεν θα σας βοηθήσει στη ρομαντική αρένα. Το 41% ​​των συμμετεχόντων ανέφερε ότι τα δόντια που λείπουν είναι ένα απόλυτο πρόβλημα, επομένως τα απόντα δόντια μπορεί πραγματικά να είναι η διαφορά μεταξύ του να βρεις τον «μοναδικό» έρωτα ή να μείνεις μόνος.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια εύκολη λύση για την αντικατάσταση των δοντιών που λείπουν. Η πρόοδος στην οδοντική εμφυτευματολογία τα τελευταία χρόνια σημαίνει ότι τα κενά μπορούν να καλυφθούν με σταθερές, μόνιμες στεφάνες που φαίνονται, δρουν και αισθάνονται ακριβώς όπως ένα φυσικό δόντι. Η διαφορά που μπορεί να κάνει για τη συνολική εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σας είναι ανεκτίμητη και ένα εμφύτευμα θα μπορούσε πραγματικά να σας βοηθήσει να βρείτε την αγάπη επιτέλους.

Στραβά δόντια

Ο συνωστισμός στα μπροστινά δόντια ή ένα ανομοιόμορφο χαμόγελο αναφέρονται επίσης ως δολοφόνοι του πάθους στο οδοντιατρικό τμήμα.

Η έρευνά διαπίστωσε ότι τα προεξέχοντα μπροστινά δόντια βρίσκονται ψηλά στη λίστα με αρνητικές επιδράσεις  με το 23% να αναφέρει την αποδοκιμασία του, ενώ το 20% των ερωτηθέντων ανέφερε τα στραβά δόντια ως αιτία ανησυχίας.

Τα κακώς ευθυγραμμισμένα δόντια μπορούν να ξεχωρίσουν, ειδικά στα χαρακτηριστικά του προσώπου που κατά τα άλλα παρουσιάζονται τέλεια. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι περισσότεροι ενήλικες από ποτέ επιλέγουν να υποβληθούν σε ορθοδοντική θεραπεία ή θεραπεία με όψεις ή στεφάνες αργότερα στη ζωή τους, τώρα που οι επιλογές επιδιόρθωσης είναι πιο προσιτές και αποτελεσματικές από ποτέ.

Αν και απαιτείται περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος και μπορεί να μην σώσει τη συγκεκριμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα αποτελέσματα ωστόσο αλλάζουν τη ζωή. Είναι σίγουρο ότι θα επωφεληθείτε από τις επιπτώσεις του φτιαξίματος των δοντιών σε πολλές πτυχές της προσωπικής σας ζωής και της αυτοπεποίθησης σας. Αν σας βοηθά με την ερωτική σας ζωή μακροπρόθεσμα, είναι απλώς ένα ακόμη πρόσθετο πλεονέκτημα.

Εάν θέλετε να βάλετε τα δόντια σας στην καλύτερη μορφή της ζωής σας, είτε για αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε όχι, μιλήστε μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνουμε να αγαπάτε το χαμόγελό σας μακροπρόθεσμα.

Αφήστε μια απάντηση