Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά το καλοκαίρι έχει σχεδόν τελειώσει και το σχολείο θα ξεκινήσει σύντομα. Γνωρίζουμε ότι είστε απασχολημένοι με την απόκτηση όλων των παραδοσιακών αντικειμένων που απαιτούνται για τη σχολική χρονιά, όπως ένα νέο σακίδιο, σχολικά είδη και νέα σχολικά ρούχα. Αλλά, έχετε κάνει τον οδοντιατρικό έλεγχο του παιδιού σας;

Ενισχύστε την αυτοεκτίμηση του παιδιού σας

Έχοντας ένα λαμπερό, καθαρό χαμόγελο θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε την αυτοεκτίμηση του μικρού σας, ξεκινώντας τη χρονιά με ένα λαμπερό χαμόγελο και ένα μια σωστή οδοντική υγεία. Ο Δημήτριος Σπηλιόπουλος και οι συνεργάτες του στο Perfect Smile Clinic θέλει οι μικροί του ασθενείς να έχουν μια υπέροχη σχολική χρονιά γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές, καλούς φίλους και επιτυχημένη μάθηση. Ευτυχώς, τα οδοντικά προβλήματα δεν ταιριάζουν σε αυτή την εξίσωση.

Ένας πονόδοντος θα μπορούσε να οδηγήσει σε απουσία από το σχολείο

Έχει αποδειχθεί ότι η τερηδόνα είναι η νούμερο ένα ασθένεια των παιδιών και ευθύνεται για μεγάλο μέρος των απουσιών που σημειώνονται στα σχολεία. Στο Perfect Smile Clinic δεν θέλουμε οι νεαροί ασθενείς μας να υποφέρουν από πονόδοντο. Αντ’ ‘αυτού, θέλει οι γονείς να είναι επιμελείς στον προγραμματισμό οδοντιατρικών εξετάσεων ρουτίνας για τα παιδιά τους, ώστε να μπορούμε να φροντίσουμε τα μικρά οδοντιατρικά ζητήματα νωρίς για να αποτρέψουμε αυτή την απουσία από το σχολείο.

Τα νεογιλά δόντια είναι σημαντικά

Η φροντίδα των νεογιλών δοντιών (παιδικά δόντια) είναι πολύ σημαντική διότι, όχι μόνο διατηρούν το χώρο για τα μόνιμα δόντια (ενήλικα δόντια), αλλά εμποδίζουν την τερηδόνα να εξελιχθεί σε λοιμώξεις και στη συνέχεια σε περαιτέρω θεραπεία. Μια λοίμωξη πιθανότατα θα προκαλέσει πόνο. Εάν το δόντι χαθεί λόγω της τερηδόνας, θα μπορούσαν να προκύψουν ορθοδοντικά προβλήματα επειδή δεν υπάρχει χώρος για το μόνιμο δόντι.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή οδοντική υγεία σχετίζεται άμεσα με τη συνολική καλή υγεία. Η ανεπεξέργαστη φθορά των δοντιών στα παιδιά μπορεί να οδηγήσει σε πόνους στο στομάχι (από ανεπαρκή μάσηση), υποσιτισμό και λοιμώξεις. Ως αποτέλεσμα, ο πόνος από αυτές τις ασθένειες μπορεί να καταστήσει δύσκολη τη διαχείριση των σχολικών εργασιών και των εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Έτσι, εάν δεν έχετε προγραμματίσει το απαραίτητο ραντεβού ελέγχου, καλέστε σήμερα, ώστε το παιδί σας να ξεκινήσει τη σχολική χρονιά με μια καλή στοματική υγιεινή.

Αφήστε μια απάντηση