fbpx

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Έχετε μια πρόταση, σχόλιο ή ερώτηση; Αφήστε μας μήνυμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Email

info@psclinic.gr

Τηλέφωνο

+30.22310.67548

Δεύθυνση

Λεωσθένους 2, Εμπορικό Κέντρο, 4ος Όροφος
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ +30.22310.67548

Τα Νέα μας

Slider

Γράφει ο:

Image

Δημήτριος Σπηλιόπουλος

Σφράγισμα Σύνθετης Ρητήνης

Βιώνετε τα πρώτα σημάδια φθοράς των δοντιών και θέλετε να αναλάβετε δράση τώρα, προτού το πρόβλημα γίνει χειρότερο;

Έχετε παλιές εμφράξεις αμαλγάματος υδραργύρου και θα θέλατε να τις αντικαταστήσετε με ασφαλέστερη, σύγχρονη εναλλακτική λύση;

Τότε μπορεί να είστε ο τέλειος υποψήφιος για τα λευκά σφραγίσματα.

Στο οδοντιατρείο μας συνιστούμε αυτή τη διαδικασία αποκατάστασης σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από κοιλότητες, καθώς και ασθενείς των οποίων τα δόντια έχουν φθαρεί ή σπάσει.

  • Τα λευκά σφραγίσματα είναι κατάλληλα για ασθενείς όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών.
  • Αυτά τα είναι κατασκευασμένα από ένα συνθετικό υλικό που ταιριάζει με τη φυσική σκιά του δοντιού σας, έτσι ώστε να μην μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ του σφραγίσματος και του δοντιού.
  • Στο οδοντιατρείο μας, χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας με μεγαλύτερο προσδόκιμο χρόνο ζωής, έτσι ώστε να έχετε ένα λαμπερό χαμόγελο που διαρκεί.
  • Τα λευκά σφραγίσματα συνδέονται με τη δομή των δοντιών, παρέχοντας υποστήριξη και ανθεκτικότητα.

 

Οφέλη των λευκών σφραγισμάτων

Για πολλά χρόνια, τα ασημένια σφραγίσματα υδραργύρου (αμαλγάματος) αποτελούσαν τον κανόνα, αλλά αυτή η επιλογή έχει αυξήσει τις ανησυχίες για το περιβάλλον και την υγεία, χωρίς να αναφέρουμε ότι τα αποτελέσματα που παρείχαν ήταν μακριά από κάθε αισθητικό αποτέλεσμα.

Τώρα, τα σφραγίσματα σύνθετης ρητίνης, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ένα εξειδικευμένο σύνθετο ρητίνη υψηλής αντοχής, αποτελούν μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση που προσφέρει ανώτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Αν έχετε διστάσει να καλέσετε τον οδοντίατρό σας για ραντεβού ενός σφραγίσματος, πιστεύουμε ότι αυτά τα οφέλη θα σας αλλάξουν γνώμη:

  • Στο ιατρείο μας θα σας παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα σύνθετων ρητινών με ποικιλία αποχρώσεων και διαφανειών έτσι ώστε μαζί να αποφασίσουμε γι’ αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τα φυσικά δόντια σας.
  • Μετά τη διαδικασία, δεν θα μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ του σφραγίσματος και του δοντιού σας.
  • Τα οδοντικά σφραγίσματα με σύνθετη ρητίνη ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο μόλυνσης.
  • Αυξήστε τη δύναμη του δοντιού και μειώστε τον κίνδυνο περαιτέρω βλάβης των δοντιών κατά το μάσημα και το δάγκωμα στα σκληρά τρόφιμα.
  • Τα λευκά σφραγίσματα είναι μια ελάχιστα επεμβατική αποκατάσταση, ώστε να διατηρήσουμε περισσότερο το δόντι σας.

Τι να περιμένεις

Τα λευκά σφραγίσματα είναι απλές και ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες που εκτελούμε πάντα με την ασφάλεια και την άνεση του ασθενούς μας.

Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια ελαφρά ευαισθησία στα δόντια τις πρώτες ημέρες μετά τη διαδικασία, εάν αυτό είναι αρκετά κοντά στο νεύρο, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και συνήθως απομακρύνεται χωρίς πρόσθετη θεραπεία.

Η κλινική μας, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Λαμίας, καλωσορίζει τους ασθενείς σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον όπου οι κάθε οδοντιατρικές εργασίες είναι μια εμπειρία χωρίς στρες.

Για να αποφύγετε κάθε πιθανό σφράγισμα , το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βουρτσίζετε τα δόντια σας με οδοντόπαστα φθορίου, να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα και να έχετε τακτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους.

Το Perfect Smile Clinic είναι μια κλινική ”ελεύθερη υδραργύρου”.

Η αφαίρεση των παλιών σφραγισμάτων αμαλγάματος γίνεται κάτω από απομόνωση με ελαστικούς απομονωτήρες και την χρήση υψηλής αναρρόφησης.

Αυτό γίνεται για να προστατευτείτε από την κατάποση ή την είσοδο στο στόμα σας μικρών τεμαχίων της παλαιάς έμφραξης αμαλγάματος.

 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 22310.67548 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

Επικοινωνία

Λεωσθένους Δεδούση 2
Εμπορικό Κέντρο - 4ος Όροφος
ΤΚ: 35016 Λαμία
Τηλ: +30.22310.67548
info@psclinic.gr

credit-card-logos.png
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.